KookJij

Visschotel met kerrie

Een heerlijk visschotel met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visschotel met kerrie te bereiden

1. Snij de prei in fijne ringen en schep ze in een beboterde ovenschotel. Leg hierop de visfilets en kruid met peper en zout.
2. Snij de uien in ringen en stoof ze aan in wat olie. Voeg er de kerrie bij en laat verder stoven. Voeg er de room aan toe. Giet het mengsel over de vis en strooi er dan de gemalen kaas over. Zet 40 minuten in een oven van 190°C.
3. Schil de aardappelen. Kook ze gaar. Giet af en plet ze fijn met boter en wat melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Serveer bij de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst