KookJij

Vismousse van grijs garnalen en langoesten

Een heerlijk vismousse van grijs garnalen en langoesten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vismousse van grijs garnalen en langoesten te bereiden

Hak de vis zeer fijn en goed kruiden . Voeg de zeer fijn gesneden groenten toe en meng zeer goed .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo . Snij de mousse in schijven. Neem sla naar keuze en presenteer op bord leg de vismousse trapgewijs erop werk af met champignon en zongedroogde tomaat enkele druppels balsamico dressing met in stuk gesneden zongedroogde tomaten . Glaasje gevuld met tonijn mayonaise te vinden op mijn recepten pagina .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst