KookJij

Viervruchtenijs

Een heerlijk viervruchtenijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ijs & co
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Viervruchtenijs te bereiden

Los op laag vuur de suiker al roerend op in de melk en laat het mengsel volledig afkoelen.
Roer er dan de slagroom door.
Prak de banaan met het sinaasappel-en citroensap en roer het rasp erdoor.
Meng de banaan en de aardbeien door het melkmengsel.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ans Smits

Ans Smits zegt:
Bedankt voor jouw antwoord. Ik ga het proberen. Ans:p
bertal

bertal zegt:
Natuurlijk kan je dit gerecht maken.
Je moet het ijs dan in de vriezer zetten, en de massa ieder half uur omroeren , dit voorkomt ijskristallen,
Veel succes
:):).
M.V.G. Bert Allers
asmits

asmits zegt:
Als ik geen ijsmachine heb kan ik dit gerecht dan ook anders maken?;)