KookJij

Torentje van puree met groenten en vis

Een heerlijk torentje van puree met groenten en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Torentje van puree met groenten en vis te bereiden

Aardappelen koken,pureren,kruiden en het eitje eronder.Alle groenten evenzeer de aardappel beetgaar stoven en kruiden.Scampi's half doorsnijden en met de staartjes naar buiten bakken in een beetje olijfolie.Neem een vuurvaste schotel,boter in zet het vormpje erin en vul met een laag puree de groenten en druk aan (tot boven vullen),spuit een toefje puree boven op de groenten mengeling en steek de scampi's erop.In totaal dus drie vompjes.Houd dit warm in de oven terwijl men de blauwe wijting filets in drie gesneden aanbakt en kruid.Overschot van groenten op bord de vis erop.Verwijder het vormpje voorzichtig,zet het torentje op de ingredienten en werk af met de ajuinpijp sliertjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst