KookJij

Taart met kersen,appels,rozijnen en rabarber

Een heerlijk taart met kersen,appels,rozijnen en rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: ???? personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taart met kersen,appels,rozijnen en rabarber te bereiden

Vanille pudding koken zoals op verpakking,wel maar een halve liter melk en 2 zakjes vanille suiker toevoegen tevens bij het oplossen van de vanille bloem 1ei mee op kloppen.Goed laten afkoelen.
Kersen ontpitten en in zes snijden de appels schillen en in blokjes snijden zowel de rabarber ontvliezen en ook in blokjes snijden.Dit alles marineren met de creme&caffé en rozijnen toevoegen.
Voor het deeg de bloem,suikers,boter een scheut melk en het eigeel(2) dit alles goed mengen.Het eiwit stijf kloppen en bij het deeg mengen.Oven voorverwarmen op 160gr.De taartvorm inwrijven met boter en met bloem bestrooien vervolgens het deeg en met spuitzak de vanille pudding er over wel iets van de kant afblijven.Het fruit op de pudding leggen,vocht van marinade bijhouden voor bij de rababer confituur.Taart 35 min bakken en dan het mengels van confituur er overdoen laat nog 10min bakken.Laten afkoelen in taartvorm

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst