Recept
« Terug naar recepten
Taart apaarakine
PT60M
Taart apaarakine
Een heerlijk taart apaarakine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taart apaarakine te bereiden
Pudding klaar maken zoals op verpakking. Wel maar een 1/2 liter melk en 2 zakjes vanille suiker, bij de bloem en melk 1 ei mee loskloppen. Pudding laten afkoelen. Fruit in schijven snijden, appels en nectarinne zowel rabarber marineren in passoa.
Deeg in taart vorm van 28cm, afgekoelde pudding erop en naar wens afgarneren met het fruit. Een kwartier voor het einde alles bestrijken met de confituur. In taart vorm laten afkoelen.
Deeg in taart vorm van 28cm, afgekoelde pudding erop en naar wens afgarneren met het fruit. Een kwartier voor het einde alles bestrijken met de confituur. In taart vorm laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Willemien uit Canada zegt:
hollands weer regen regen en nog eens regen dat zijn wij hier niet gewend. Ik heb de taart gebakken en het was heerlijk, lekker fris van smaak. Is het juist dat de bodem zacht is normaal is dat niet met bladerdeeg of heb ik wat fout gedaan!
Groeten Willemien:p:p
joke lieberom zegt:
derbyke zegt:
Willemien uit Canada zegt:
Gielen Doris zegt: