Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaghetti met lamsgehakt en spinazie
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaghetti met lamsgehakt en spinazie
Een heerlijk spaghetti met lamsgehakt en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaghetti met lamsgehakt en spinazie te bereiden
 1. Fruit de gesnipperde ui in wat olijfolie. Doe er het gehakt bij en kruid met peper en zout.
2. Snipper de sjalot en het teentje knoflook. Fruit ze in wat olijfolie en voeg er het blik tomaten aan toe. Laat 20 minuten zacht sudderen. Doe er de rode wijnazijn bij en kruid met peper, zout en oregano.
3. Doe de tomatensaus en de spinazie bij het gehakt en laat alles samen 10 minuten sudderen. Doe er tot slot de gehakte blaadjes basilicum bij.
4. Kook de spaghetti al dente en serveer met de saus en geraspte parmezaan.
									2. Snipper de sjalot en het teentje knoflook. Fruit ze in wat olijfolie en voeg er het blik tomaten aan toe. Laat 20 minuten zacht sudderen. Doe er de rode wijnazijn bij en kruid met peper, zout en oregano.
3. Doe de tomatensaus en de spinazie bij het gehakt en laat alles samen 10 minuten sudderen. Doe er tot slot de gehakte blaadjes basilicum bij.
4. Kook de spaghetti al dente en serveer met de saus en geraspte parmezaan.
 
                    

 
					