Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep 
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep
Een heerlijk spaanse, gevulde tomaten-groentesoep  recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									spar
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep te bereiden
Maak de soep een dag van tevoren, de smaken zijn dan goed doorgetrokken.
Bak de ui, de knoflook en de chorizo in de boter zachtjes aan. Voeg de prei, wortel, knolselderij en kooltoe en laat dit even mee bakken. Voeg daarna de tomatenpuree toe en vul de pan aan met de bouillon.
Laat het geheel in ca. 30 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de aardappelblokjes, pasta, boontjes en tomaatblokjes toe aan de soep en laat het nog 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper, zout en groene pesto.
Serveer de Parmezaanse kaas apart.
 
									Bak de ui, de knoflook en de chorizo in de boter zachtjes aan. Voeg de prei, wortel, knolselderij en kooltoe en laat dit even mee bakken. Voeg daarna de tomatenpuree toe en vul de pan aan met de bouillon.
Laat het geheel in ca. 30 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de aardappelblokjes, pasta, boontjes en tomaatblokjes toe aan de soep en laat het nog 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper, zout en groene pesto.
Serveer de Parmezaanse kaas apart.
                    