KookJij

Scampi in kerveltempura en mosterddressing met een

Een heerlijk scampi in kerveltempura en mosterddressing met een recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scampi in kerveltempura en mosterddressing met een te bereiden

Sesamkletskoppen. Alles mengen en als laatste de gesmolten boter toevoegen.
Dun uitsmeren op een siliconenmatje en afbakken op 180°C.
Dressing. Klop een dressing van mayonaise, sojasaus en mosterd.
Scampi. Pel de scampi maar laat het staartstuk eraan zitten. Het darmkanaal verwijderen.
Klop het tempurameel met water tot een glad beslag en breng op smaak met kervel, peper en zout. Bewaar de schalen voor de soep.
Verhit de frituurolie op 180°C.
Haal de scampi door het beslag en frituur ze in een paar minuten goudbruin.
Presentatie:
1. Leg drie gefrituurde garnalen op een bordje en steek er een sesamkletskop tussen.

2. Garneer af met een lepeltje dressing en een takje kervel.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst