klik op foto om te vergroten.
Bij het invriezen heb ik een ja genoteerd, had redelijk veel saus over, dus maar de vriezer in. Laat jullie weten of deze saus na invriezen nog kan genuttigd worden.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid
Vergeten groenten je kan er zoveel mee doen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid te bereiden
- Groenten schillen en in fijne blokjes snijden. Deze opstoven in een beetje boter, kruiden de look uitgeperst toevoegen. Pepertje ontdoen van zaadjes en in kleine stukjes snijden, deze evenzeer toevoegen bij de groenten.
 - Neem een grote maatbeker doe de ingredenten erin samen met de melk. Deze goed mixen, warm de saus teug op indien nodig bij kruiden.
 - Deze saus kan opgediend worden zowel bij vis-vlees of pasta gerechten.
 
                    