KookJij

Saus : venkel-kerriesausje

Een heerlijk saus : venkel-kerriesausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : venkel-kerriesausje te bereiden

Sjalotjes & venkel fijn snijden in reepjes even aanstoven in een beetje boter, kruiden naar smaak.
Voeg een flinke scheut melk en honing toe laat op een zacht vuur sudderen.
Bloem en boter goed mengen voeg deze beetje bij beetje bij de saus tot de gewenste dikte bereikt is.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst