KookJij

Saus : fris basilicumsausje

Een heerlijk saus : fris basilicumsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : fris basilicumsausje te bereiden

Bak de zilveruitjes goudbruin aan in een beetje boter.
Basilicum met de helft van de room even mixen, houd enkele takjes aan de kant voor garnering.
Voeg de room samen met gemixte basilicum bij de zilveruitjes, laat op een zacht vuur warm worden roer de Boursin eronder, kruid een beetje bij met peper.
Serveer zeer warm maar laat niet koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Liske , bij de ingrediënten staat geen bouillon vermeld zuiver room en basilicum. Als soepje volgens mij veel te machtig maar met andere groenten best te combineren. Nog een fijne avond groetjes van ons 3 :);):p p.s even klikken op foto deze word dan vergroot .
derbyke

derbyke zegt:
Hallo lekkerbekske , dank je doet me plezier om dit te lezen .Deze saus werd geserveerd met pasta en kipblokjes ,zal een van dees het recept posten ;) Tot horen groetjes van ons 3tjes :);):p
Liske

Liske zegt:
Volgens mij is deze, verdund met iets bouillon, ook lekker als soepje!
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Bedankt Hilde voor je lekkere recepten. Ze maken mijn receptendossier volumineus.
Bij welke gerechten wordt dit fris basilicumsausje aanbevolen?