KookJij

Saus : Champignons

Een heerlijk saus : champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Champignons te bereiden

Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en room toe. even laten opkoken en desnoods bijbinden.Serveer zeer warm.
Kan bij elk gerecht geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Huub

Huub zegt:
Had ik alles in huis behalve de port. Met cream sherry gaat het dus ook!:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo alle twee, met rode porto gaat het zeker ...laat je fantasie de vrije loop dat doe ik ook .
En lookpoeder is nogmaals gelijk jullie het noemen " knoflook poeder" wij belgen laten de "knof" achterwege.Look is look .Groetjes van ons 3 :);):p
mary

mary zegt:
wat is lookpoeder en kan je het ook met rode port doen evt?
Willy

Willy zegt:
lekker maar heb het met rode porto gedaan had geen witte:p