KookJij

Rosbiefsalade

Een eenvoudige salade van gemengde sla, gekruide rosbief, lente-uitjes en kerstomaatjes met een lekkere dressing. Heerlijk als voorgerecht,
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 367 kCal energie
19 Gram eiwit
25 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefsalade te bereiden

  1. Schaaf de Parmezaanse kaas in dunne flintertjes. Was de lente-uitjes en snij deze in dunne ringetjes. Snij de kerstomaatjes doormidden.
  2. Maak een vinaigrette van de azijn, olie, peper, zout, mosterd en suiker. Haal de sla door de vinaigrette.
  3. Verdeel de sla over de borden. Verdeel de plakjes rosbief over de sla. Garneer de salade met de lente-ui, halve kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Wil je een snel en lekker voorgerecht dan is deze salade er één.
Heel eevnoudig te maken en valt bij bijna iedereen (behalve vegetariërs) in de smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst