Recept
« Terug naar recepten
Rode koolsalade met walnoten
PT15M
Rode koolsalade met walnoten
Een heerlijk rode koolsalade met walnoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
scheurkalender
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode koolsalade met walnoten te bereiden
Maak de rode kool schoon en snij hem in vieren.
Rasp de stukken kool in dunne reepjes.
Hak de ui fijn en voeg bij de rode kool.
Snij de walnoten doormidden.
Meng de olijfolie, notenolie, wijnazijn en mosterd en kruid met peper en zout.
Meng de dressing met de rode kool en garneer met de halve walnoten.
Rasp de stukken kool in dunne reepjes.
Hak de ui fijn en voeg bij de rode kool.
Snij de walnoten doormidden.
Meng de olijfolie, notenolie, wijnazijn en mosterd en kruid met peper en zout.
Meng de dressing met de rode kool en garneer met de halve walnoten.