KookJij

Portabella met spinazie en gorgonzola

Een heerlijk portabella met spinazie en gorgonzola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Portabella met spinazie en gorgonzola te bereiden

Maak de portabella’s schoon met een doekje, verwijder het steeltje en de lamellen. Blancheer de spinazie, laat deze goed uitlekken, snijd kleiner en voeg de in stukjes gesneden gorgonzola toe, die vervolgens heerlijk in de warme spinazie smelt. Eventueel peper toevoegen. Dan de portabella’s vullen met spinazie-gorgonzola-mengsel. Leg deze in een met boter of olijfolie ingevette schaal, bestrooi met parmezaanse kaas en zet in een oven van 175ºC, gedurende ongeveer 10 minuten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst