KookJij

Pizzapasta

Een heerlijk pizzapasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizzapasta te bereiden

Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden met de pizzakruiden.Tomaten houd je even aan de kant.
Bestrijk de pizzadegen met de tomatencoulis garneer af met de groenten, tomatenschijven, de in slierten gesneden mortadella en Zwarte Woudham erover draperen.
De pasta erover verdelen, desnoods bijkruiden, de kazen naar zin erover verdelen.
Bak deze gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Sluimererwten of mange-tout je kan ze ook peultjes noemen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst