KookJij

Pasta verwend met vis badend in een sausje

Een heerlijk pasta verwend met vis badend in een sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta verwend met vis badend in een sausje te bereiden

Porei in zeer fijne ringen snijden.
Kook pasta beetgaar.
Stoof de porei met de rode zilverajuin aan in een beetje boter kruid deze met de spaghetti kruiden.
Voeg de tomaten coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Vis in stukken snijden evenzeer kruiden wentel ze vervolgens in bloem.
Bak deze krokant aan in een beetje boter en olijfolie.
Serveer alles op bord en bestrooi met gemalen kaas.


Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst