KookJij

Pasta surprise

Een heerlijk pasta surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta surprise te bereiden

Pasta beetgaar koken ± 20 min. met een soeplepel seafood rub kruiden.
Scampi's pellen en drogen deze kruiden samen met de zeetongrolletjes met de viskruiden van Oil & Vinegar en in bloem wentelen. Bak deze krokant aan in boter.
Voor de saus: wortelen, paprika en tomaten fijn snijden en opstoven in boter. Even de mixer erin.
De ajuintjes goed gaar bakken in boter voeg de in ringen gesneden olijven toe kruid goed af met seafood rub kruiden en de gemixte massa.
Laat op een zacht vuur pruttelen.
De geitenkaasjes met de tomaatjes erop even onder de grill.
Serveer alles op bord werk af met een beetje olijfolie de kaas en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst