KookJij

Pasta met Luikse peren siroop

Een heerlijk pasta met luikse peren siroop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Luikse peren siroop te bereiden

De koude uitgelekte pasta mengen met alle hier boven ingredienten.Koud serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rangvi

rangvi zegt:
Oh ja, wat appel of perenstroop betreft : is zéér gezond, zit n.l. een heleboel ijzer in !!
rangvi

rangvi zegt:
Hahaha Hilde, "poepgelei" hoe grappig, ik kom uit het uiterste zuiden van NL vlakbij de belgische grens en veel van mijn fam. woont in Belgie (zowel walen als vlamingen) en wij zeggen :"sjroep" ; ik koop als ik naar NL ga heel veel ingredienten die niet in Fr; te krijgen zijn, o.a. de bekende appel/perenstroop met dadels erin. Die had ik bij de GB gevonden, heerlijk, ook voor het maken van zuurvlees met frietjes. :p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jan, dat ik vind ik heel goed idee van u...dat zal zeker smaken .Ik zou zeggen weer een recept bij ,posten.... uw recept weer iets anders...Foto erbij en het is compleet veel succes.Groetjes van ons 3 :);):p
jan

jan zegt:
ipv ananas gebruik ik abrikozen, en géén gembersiroop, en hier wordt het warm gegeten
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Nigella,het is gewone Luikse peren siroop zeer bekend in belgie.Op zen antwerps"poepgelei".Groetjes Derbyke&Hilde;)
Nigella

Nigella zegt:
In België staat Luikse peren (ook soms appel)siroop bij de confituur of jam
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tania,Luikse peren siroop...hier in Belgie overal te verkrijgen.Sorry voor het misverstand.Groetjes,Derbyke&Hilde;)
Tania

Tania zegt:
Luikse siroop is me in de supermarkt nog nooit opgevallen Hilde. Is het een suikerstroop met een toevoeging of iets heel anders?