KookJij

Pasta macaroni vegetarisch

Eerste dag na de vakantie, ijskast natuurlijk leeg en in de diepvries zit ook niet veel meer. Verse spinazie van de zomer kon ik er nog terug vinden, in de kast nog een blik tomatenblokjes met basilicum. Pasta heb ik altijd wel in huis. We gaan dan maar voor een vegetarische pasta.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta macaroni vegetarisch te bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie en het blokje bouillon.
  2. Spinazie diepgevroren fijn snijden.
  3. Ajuin in blokjes snijden deze even in olijfolie aanbakken voeg de spinazie en tomatenblokjes toe. Uiteraard naar smaak kruiden.
  4. Giet de pasta af en meng de goentenmengeling eronder. Serveer zeer warm, degene die kaas in huis hebben zal dit gerecht nog beter smaken.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Anna & Harry, merciekes home sweet home en heerlijk om achter je eigen fornuis te staan. We gaan er weer voor, heerlijke simpele gerechten in 20015 dat iedereen er kan van genieten ;-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Welkom Thuis!!! Dat ziet er lekker uit zeg!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Welkom thuis! Een heerlijke pasta bij elkaar gesprokkeld :-)