KookJij

Pasta: duo van spaghetti en tagliatelle nero di seppia vergezeld van scampi's in een romig zalmsausje

Een leuke kleurcombinatie van pasta.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: duo van spaghetti en tagliatelle nero di seppia vergezeld van scampi's in een romig zalmsausje te bereiden

  1. Pasta's apart beetgaar koken. Deze mengen met een scheutje olijfolie.
  2. Sjalotjes en look zeer fijn snijden deze even aanstoven in olijfolie de room en kaas toevoegen. Deze bijkruiden met peper en dille als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen.
  3. Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen. Bak deze even aan in olijfolie. Eveneens kruiden en voeg deze bij de saus.
  4. Serveer dit pasta gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Ook deze neem ik van je mee, misschien krijg ik mijn man aan de tagliatella.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Het zit in de familie;-) Al lusten wij met allen bijna wel alles :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Schoonmoeder & schoondochter houden blijkbaar van pasta en scampi's ;-)
Nadine

Nadine zegt:
Klinkt goed! Echt een receptje voor mij, die gaat bij mijn favorieten!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Weer zo'n heerlijk pasta gerecht, ik hou er van! :-)