Klik op foto om te vergroten.
Deze papilotte kan ook in combi -oven klaar gemaakt worden: 10 min in voorverwarmde oven .
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Papilotte van poonfilet
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Papilotte van poonfilet
Een heerlijk papilotte van poonfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Papilotte van poonfilet te bereiden
   Neem 3 vellen aluminiumfolie, beleg met de groenten en kruid deze naar smaak met viskruiden.
Poonfilets ook kruiden en oprollen en vastprikken.
Zet deze op de groenten, verdeel de azijn, witte wijn en olijfolie over de papilotte en vouw dicht.
Laat heerlijk gaar worden op de bbq.
										Poonfilets ook kruiden en oprollen en vastprikken.
Zet deze op de groenten, verdeel de azijn, witte wijn en olijfolie over de papilotte en vouw dicht.
Laat heerlijk gaar worden op de bbq.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
                    
derbyke zegt:
ik zou zeggen probeer eens met rode mul of zeebarbeel.Je laat maar iets weten of je die vissen kunt vinden in Canada.Groetjes van ons 3 :);):p
Rode poon = gurnard in het Engels.
Volgens UK Fishmongers: "Gurnard was once used as Lobster bait but since Rick Stein championed this under-rated fish it has become a minor celebrity, similar in taste and texture to Red Mullet. We love this fish too, with it's large beady eyes and striking red tinted colour. The French certainly know what to do with it and so should we".
Gerrie van Rossum: Kookjij