Recept
« Terug naar recepten
					
						Papillot met verrassingen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Papillot met verrassingen
Een beetje van dit een beetje van dat en dan maar heerlijk smullen
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Papillot met verrassingen te bereiden
- Krieltjes in schil half beetgaar koken en in twee snijden. Deze al kruiden met peper en zout. Wortel halveren en in fijne ringen snijden. Sjalotjes in ringen snijden. Paprika's fijn snijden. Neem twee vellen alluminiumfolie verdeel de groenten en krieltjes erover kruid een beetje vervolgens de zalm en aspergespunten erbij eveneens goed kruiden. Zonnebloemolie en de Pineau erover sprenkelen en een toefje kaas erop. Vouw de papillot goed toe en laat dit zalig gerecht garen op de BBQ.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    