KookJij

Pakistaanse kipcurry

Een heerlijk pakistaanse kipcurry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pakistaanse kipcurry te bereiden

Doe wat olie in de pan en bak de kip aan aan alle kanten. Snijd de uien klein en voeg toe. Voeg de knoflook en gember toe en roer alles goed om.Voeg zout toe en alle kruiden. Voeg een lein beetje water toe indien nodig. Snijd de tomaten en parika's in stukjes en voeg toe. Voeg als laatste een beetje tomatenpuree toe. Laat alles onder een laag vuurtje gaar en los koken. De groenten horen bijna niet meer zichtbaar te zijn en het moet een redelijk dikke saus hebben.Voeg 10 min voordat je gaat serveren een half bosje kleingesneden verse koriander toe. Je kunt de saus nog afmaken met wat yochurt of room, maar dat is niet noodzakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

azra

azra zegt:
bedankt voor deze lekkere recept zal het proberen te maken:)
Kiran

Kiran zegt:
Pakistan is top ;):p
polman

polman zegt:
doe het vandaag
resi.

resi. zegt:
Dit lijkt me erg lekker ga het morgen maken,bedankt voor het recept.:p