KookJij

Omelet met sneden gerookt spek en veel kaas

Een heerlijk omelet met sneden gerookt spek en veel kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met sneden gerookt spek en veel kaas te bereiden

Bak het spek krokant aan in een ruime pan zonder vetstoffen.
Tomaatjes halveren.
Lenteuitjes fijn snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Klop de eieren los met room en kruiden.
Voeg bij het spek een beetje boter en de groenten laat even goed opbakken en voeg het eimengsel toe.
Laat deze omelet half bakken en verdeel de kaas erover.
Laat de omelet onder de grill verder bakken tot deze volledig gaar is.
Serveer met brood naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst