KookJij

Recept voor Mosselen met pasta

Mosselen eens anders gepresenteerd.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Zeezout, koriander, venkelzaad, komijn, teentjes look, gember, kaneel, chili poeder, mosterdzaad met de olijfolie in de vijzel stamp deze met de stamper tot een smeurige pasta. De helft van deze kruiden pasta voor de mosselen de andere helft is voor bij de pasta.
  2. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
  3. Ajuin en wortelen in blokjes snijden deze in de mosselpot samen met de kruiden pasta voeg de mosselen toe en een scheut witte wijn. Bereid de mosselen zoals gewoonlijk.
  4. Sjalotjes in fijne ringen snijden deze samen met de broccoli roosjes, zeevruchten mengeling en zongedroogde tomaten beetgaar wokken in een beetje olijfolie. Voeg de beetgare pasta, kruidenpasta toe en meng alles met de kaas.
  5. Serveer de pasta mengeling in een diep bord de mosselen er rond verdelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat geloof ik direct ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Misschien een droom van een gerecht, wij hebben gesmuld ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Een droom van een gerecht! :-)