KookJij

Mosselen met komkommersalade couscous en munt

Een heerlijk mosselen met komkommersalade couscous en munt recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Nikkiej en Jeremy Vermolen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met komkommersalade couscous en munt te bereiden

spoel de mosselen onder koud water en verwijder de beschadigde exemplaren.Fruit in een grote pan de prei en de venkel in een beetje olie. Voeg de tomaten de wijn en de dragon toe.Doe de mosselen in de pan. Doe de deksel op de pan en laat koken totdat alle mosselen openstaan(schud af en toe om). giet de mosselen af en bewaar het kookvocht. Laat de couscous wellen in het kookvocht van de mosselen en dek het af met plasticfolie. meng de komkommer met de munt. leg de mosselen op een grote schaal met de couscous in het midden en serveer de komkommer aLs side salad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst