KookJij

Mango met griekse yoghurt

Om in de stijl van Carnaval te blijven een licht dessert met de kleurtjes van Carnaval.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Regionale
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mango met griekse yoghurt te bereiden

  1. Roer de Griekse yoghurt met een flinke kneep honing ( naar smaak)( of agavesiroop ) los.
  2. Schil de mango' s en pureer deze.
  3. Verdeel de Griekse yoghurt over 4 dessertglazen.
  4. Daarop de pure mangopuree.
  5. Garneer met frambozen, een klein dotje griekse yoghurt met honing , een blaadje munt en een snufje poedersuiker en kaneel.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Van te voren voor te bereiden . Koel weg zetten en vlak voor serveren even garneren.
Heerlijk fris en niet machtig dessert.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst