KookJij

Limoen-en ricottabeignets met fruitpuree

Een heerlijk limoen-en ricottabeignets met fruitpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Nagerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Erik Vernieuwe
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Limoen-en ricottabeignets met fruitpuree te bereiden

Verwarm de olie in een wok of frietketel tot 180°c.
Roer alle ingredienten voor de beignets samen tot een deeg.
Vorm met twee eetlepels kleine beignets en laat voorzichtig in de hete olie vallen.
Bak enkele minuten tot ze goudbruin zijn, draai om en laat verder bakken.
Laat de beignets uitlekken op huishoudpapier.
Meng het fruit en de rietsuiker in een blender of keukenrobot tot puree.
Leg drie beignets op een bord, bestrooi eventueel met poedersuiker en schep er een beetje fruitpuree bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst