KookJij

Lente bordje op 21 maart

Een heerlijk lente bordje op 21 maart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lente bordje op 21 maart te bereiden

Kook de rijst beetgaar in ruim water met de currypoeder en het bouillonblokje.
Kippenwit in blokjes snijden, kruiden en gaar stoven met de fijn gesneden ajuin, porei en in staafjes gesneden wortel.
Voeg fruitsap toe, kruid naar smaak af en laat alles op een zacht vuur sudderen als laatste de sojascheuten toevoegen.
Indien nodig de saus binden.
Serveer zeer warm op bord en garneer af met bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo lekkerbekske, overal staan de hoeveelheden toch bij geschreven juist voor de kruiden niet dat is bij mij gewoon op gevoel en proeven. Sorry dat ik je teleurstel :( Toch nog een fijne zondag toegewenst.Groetjes van ons 3tjes :);):p
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Dag Hilde,
Jammer, dat de hoeveelheden niet allemaal aangegeven worden, zelfs nog niet bij benadering. Na de eerste keer kan men dat wel herinneren, maar als ik iets voor de eerste keer maak, volg ik de gegevens op het recept altijd nauwkeurig na en daarna ga ik zo nodig pas variëren naar eigen smaak.