KookJij

Koude rijstloempia's met koriander

Een heerlijk koude rijstloempia's met koriander recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koude rijstloempia's met koriander te bereiden

Meng de rijstazijn met de suiker, wat zout en het water. Marineer hierin de reepjes paprika en koolrabi minstens 1 uur.


Laat de noedels 15 minuten wellen in heet water, giet af en laat afkoelen. Week de rijstvellen in water tot ze zacht zijn.

Leg een rijstvel open op het werkblad, leg er een flinke portie groenten, kruiden en noedels op. Rol het vel dicht zoals bij een loempia (eerst de zijkanten naar binnen, dan oprollen). Werk zo alle rijstvellen op.


Bewaar de loempia’s onder een vochtige keukenhanddoek tot u ze serveert, anders drogen ze uit. Serveer met een chili-dipsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst