Recept
« Terug naar recepten
					
						Kip met ketjapgembersaus
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kip met ketjapgembersaus
Een heerlijk kip met ketjapgembersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									mia Elsjan
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Weight Watchers
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kip met ketjapgembersaus te bereiden
Ontvel de kip en braad deze zachtjes bruin in een tefalpan of een pan wat niet kleeft .
Haal de kip even uit de pan,maak de pan schoon
en fruit dan de ui , fijn gesneden prei en gehakte
teentjes knoflook .
Voeg de fijngesneden appel , gemberpoeder ,ketjap
en azijn toe en doe er nog een beetje bouillon van een
bouillonblokje bij .
Laat de kip in de saus gaar sudderen . Fruit de kool met aanhangend water in de tefal of antikleefpan .
Doe de rest van de ingrediënten erbij ,Voeg , indien de
massa te droog is wat bouillon toe.
Ongeveer 5 min. laten sudderen. Serveer de groente bij de kip.
										Haal de kip even uit de pan,maak de pan schoon
en fruit dan de ui , fijn gesneden prei en gehakte
teentjes knoflook .
Voeg de fijngesneden appel , gemberpoeder ,ketjap
en azijn toe en doe er nog een beetje bouillon van een
bouillonblokje bij .
Laat de kip in de saus gaar sudderen . Fruit de kool met aanhangend water in de tefal of antikleefpan .
Doe de rest van de ingrediënten erbij ,Voeg , indien de
massa te droog is wat bouillon toe.
Ongeveer 5 min. laten sudderen. Serveer de groente bij de kip.
                    
mia7 zegt: