KookJij

Keesadilla’s op de bbq

Heerlijk gerecht
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie: 404 kCal energie
24 Gram eiwit
31 Gram vet
16 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: keesmakers
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Keesadilla’s op de bbq te bereiden

  1. Doe voor de zwarte bonenpasta de bonen, korianderzaad, komijnzaad, cayennepeper, chilipeper, koriander en limoen in een kom en pureer fijn.

  2. Snij voor de salsa de ui in halve ringen, avocado en tomaten in stukjes en bosui in ringen. Meng alle ingrediënten van de salsa met rode wijnazijn in een kom. Laat de salsa een paar minuten staan. Zorg dat de bbq of grillpan warm is.

  3. Besmeer de tortilla met zwarte bonenpasta en doe er een eetlepel zure room op. Bestrooi de tortilla met kees en schep de salsa er dan in het midden op. Zorg ervoor dat de salsa aan één kant van de tortilla ligt.
  4. Vouw de tortilla dicht en druk hem voorzichtig aan. De tortilla’s ongeveer 2-3 minuutjes aan beide kanten grillen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst