KookJij

Karamel van appel en ganzenlever

Een heerlijk karamel van appel en ganzenlever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 4 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: scheurkalender
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Karamel van appel en ganzenlever te bereiden

Bak de blokjes appel 3 minuten goudbruin in een lepel olie en de boter.
Bestrooi met de honing en laat karameliseren.
Dresseer 1 blokje met wat karamel per hapjesschoteltje.
Garneer met een blokje ganzenlever en een gekookte veenbes.
Strooi er voorzichtig fijn zeezout en zwarte peper op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst