KookJij

Kalkoenfilet in champignon- roomsaus

Een heerlijk kalkoenfilet in champignon- roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen creatie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenfilet in champignon- roomsaus te bereiden

Los het boullionblokje op in 0.5 ltr water.
Snijd de kalkoen in kleine blokjes en bak die samen met ui en 2/3 van de champinons en de knoflook en de kruiden djintan en ketoembar.
Kook de pasta beetgaar.
Maak een ragout van de boter en bloem en voeg daar kookroom en boullion aan toe tot een mooie gladde saus voeg daar de laatste champignonsschijfjes aan toe.
Je kunt nu alles mengen of alles apart opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Wim, waar het recept vandaan komt, eigen creatie, tijdschrift of via internet om problemen te voorkomen hadden we graag de bronvermelding.Vriendelijke groetjes Hilde, Kookjij.nl & team
wimk

wimk zegt:
Wat bedoelen jullie met bronvermelding????