Recept
« Terug naar recepten
					
						Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes
Een heerlijk kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									tijd voor vis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes te bereiden
   Wrijf de kabeljauwfilet in met de tapenade en de verse oregano en een paar druppeltjes citroensap. 
Wikkel elk filetje in 2 plakjes ham.
Smelt in de oven of onder de gril op bakpapier 8 rondjes kaas goudbruin van de emmentaler/parmezaanse kaas.
Snij de gepelde tomaten en de mozzarella in plakjes en schik die trapsgewijs op borden.
Besprenkel de plakjes licht met olijfolie en balsamicoazijn. Iets kruiden met zeezout en peper.
Monteer de saus tussentijds.
Gaar de moten vis met ham in de oven niet langer tot net gaar.
Schik de vismootjes op de plakjes tomaat en kaas.
Giet de saus rondom en versier het bord met de kaaskoekjes en enkele blaadjes basilicum.
   
									Wikkel elk filetje in 2 plakjes ham.
Smelt in de oven of onder de gril op bakpapier 8 rondjes kaas goudbruin van de emmentaler/parmezaanse kaas.
Snij de gepelde tomaten en de mozzarella in plakjes en schik die trapsgewijs op borden.
Besprenkel de plakjes licht met olijfolie en balsamicoazijn. Iets kruiden met zeezout en peper.
Monteer de saus tussentijds.
Gaar de moten vis met ham in de oven niet langer tot net gaar.
Schik de vismootjes op de plakjes tomaat en kaas.
Giet de saus rondom en versier het bord met de kaaskoekjes en enkele blaadjes basilicum.
                    