KookJij

In oven gegaarde kabeljauw op een bedje van Chinese kool

Een heerlijk in oven gegaarde kabeljauw op een bedje van chinese kool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe In oven gegaarde kabeljauw op een bedje van Chinese kool te bereiden

  1. Snij de prei, de ui en de wortelen in fijne stukjes. Meng dit alles met de tijm, de rozemarijn, de oregano en de olijfolie. Verspreid het geheel over een ovenschaal en schik hierop de kabeljauw. Kruid met peper en zout en dek de ovenschaal af met folie. Bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Spoel de Chinese kool en kook deze gedurende 2 minuten in kokend water. Koel vervolgens onder koud stromend water. Laat uitdruppelen en bak af in olijolie. Breng op smaak met peper en zout. Schik de gebakken Chinese kool op het bord. Leg hierop de kabeljauw. Leg de andere groentjes er mooi rond. Werk af met de in stukjes gesneden paprika en de preischeuten. Lekker met volkoren pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst