KookJij

Hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes

Een heerlijk hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aldi
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes te bereiden

  1. Doe de zelfrijzende bloem, de eieren en de melk in een kom. Voeg wat peper en zout toe en meng tot een pannenkoekenbeslag. Snijd de mozzarella in schijfjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes en de rode ui in stukjes. Was de jonge sla. Hak de walnoten grof en rooster samen met de pijnboompitten in een een pan zonder vetstof. Vet een pan in met olijfolie en laat heet worden. Doe een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek mooi goudbruin. Herhaal dit telkens tot het beslag op is. Voeg wat mozzarella en zongedroogde tomaatjes toe aan elke pannenkoek. Serveer met de rode ui, de geroosterde walnoten en pijnboompitten, de jonge sla en een aantal blaadjes basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst