Recept
« Terug naar recepten
					
						Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise
Een heerlijk hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hapje : parmaham met camembert en truffel mayonaise te bereiden
    Vul de glaasjes met de mengeling van sla en wortel. Maak een roosje van de parmaham, leg dit op de sla mengeling, vervolgens de gehalveerde tomaatjes erop en de kaas, werk af met de bieslook en een beetje gemalen peper en natuurlijk de dressing niet vergeten, een klein toefje bovenop het gerecht.    
										Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
derbyke zegt:
Sorry maar de dressing word op het laatste over de bereiding gedaan. Zal het aanpassen .Groetjes van ons 3 :);):p