Recept
« Terug naar recepten
Hapje met eendenborst en mango
PT10M
Hapje met eendenborst en mango
What's in a name?
In Nederland is dit een amuse, in Italië noemen ze het bruschetta, in Spanje heet het pincho of tapas, in Griekenland is het een meze en in
andere landen zullen ze er wel weer andere benamingen voor hebben. Ik
noem het gewoon een ontzettend lekker hapje.
Maak de hapjes zo klein dat je ze in 1 keer in je mond kunt, want als je alle
smaken tegelijk proeft heb je een ware smaakexplosie.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Hapjes - Amuse
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje met eendenborst en mango te bereiden
- Snij het stokbrood in dunne sneetjes, rooster ze aan beide kanten en laten ze afkoelen.
- Besmeer de geroosterde sneetjes met de smeerkaas.
- Leg op elk sneetje een plakje eendenborst.
- Snij de mango in blokjes en leg op elk sneetje een blokje mango.
- Doe op elk sneetje een klein beetje mangochutney en garneer met een piepklein takje koriander (of peterselie).