KookJij

Hachee met aardappeltjes

Een heerlijk hachee met aardappeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jumbo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hachee met aardappeltjes te bereiden

Snijd het rund- en varkensvlees in blokjes en bak deze rondom bruin in de boter. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui in het achtergebleven vet. Doe het vlees terug in de pan en schenk het bier langs de zijkant van de pan bij het vlees. Voeg ook het laurierblad toe. Snijd het witbrood in blokjes en roer dit door de mosterd en de appelstroop. Schep de blokjes vervolgens door het vlees. Doe de deksel op de pan en laat alles in ongeveer twee uur gaar stoven (niet meegerekend in de bereidingstijd). Voeg naar smaak zout en peper toe. lekker met gekookte aardappelen en appelcompote!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gerda

gerda zegt:
:D
Vervang het witbrood mosterd en appelstroop,door 2 sneetjes gewone ontbijtkoek.Ook heel lekker
dorothy

dorothy zegt:
Je koopt hier appelstroop in de supermarkt
joy hoks

joy hoks zegt:
ik woon in Perú en hoe maak ik appelstroop bedankt alvast
joy hoks

joy hoks zegt:
hoe kan ik appelstroop maken
lotte1

lotte1 zegt:
Vorige week van dit recept genoten, echt heeeel erg lekker. Ondanks dat er in ons gezin niemand bier lust. Na anderhalf uur stoven was ook de geur van het bier verdwenen. Ik heb het recept wel met alleen rundvlees gemaakt. Dit komt zeker vaker bij ons op tafel. :D