KookJij

Groenten: lentebordje met bavaria blu

Bavaria blu is de beroemde zachte kaas specialiteit met smaakvolle blauwe mal van de Beierse Alpen. Deze delicate kaas is het resultaat van het vakmanschap van onze doorgewinterde meester kaasmakers, evenals aandacht voor detail en kwaliteit in elke stap van het proces.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten: lentebordje met bavaria blu te bereiden

  1. Tomaat halveren en in ringen snijden. Ajuin in zeer fijne blokjes snijden. Komkommer in schijven snijden deze in reepjes snijden. Honing, olijfolie en kruiden goed mengen verdeel er de blokjes kaas eronder. Meng deze ingredienten onder de groenten en serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker eens proberen Tanja, fijne zondag. Groetjes Hilde
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Ik ken deze kaassoort nog niet, ik dacht bij de kop dat je alcoholvrij bier van Bavaria bedoelde .Oeps....Maar ik, als enorme kaasliefhebber ga dit kaasje zeker proberen, zowel in de aardappelpuree als in salade. Ik ben er nu erg nieuwsgierig naar :-)