Klik op foto om te vergroten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Groenten: boerenkool zo kan het ook 
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Groenten: boerenkool zo kan het ook
Een heerlijk groenten: boerenkool zo kan het ook  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Groenten: boerenkool zo kan het ook te bereiden
Boerenkool grof snijden.
Witloof grof snijden.
Stoof deze even aan in boter en voeg de look uitgeperst toe.
Voeg de wijn toe en laat op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Kruid met peper, muskaatnoot en voeg de grof gesneden tomaat toe evenzeer de pickles.
Laat nog even sudderen en serveer deze groenten zeer warm.
										Witloof grof snijden.
Stoof deze even aan in boter en voeg de look uitgeperst toe.
Voeg de wijn toe en laat op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Kruid met peper, muskaatnoot en voeg de grof gesneden tomaat toe evenzeer de pickles.
Laat nog even sudderen en serveer deze groenten zeer warm.
 
                    





 
					
 
									
Hilde Dumont zegt: