KookJij

Goud zeebrasem met gevuld tomaatje

Een heerlijk goud zeebrasem met gevuld tomaatje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goud zeebrasem met gevuld tomaatje te bereiden

Kruid de vissen met peper, koriander en dille . Bak deze goed aan in een beetje boter met olijfolie.
Hol de tomaten uit.
Snij de wortel, champignons, courgette, sjalotten en peterselie fijn evenzeer de vulling van de tomaten, wok deze groenten even knapperig op gekruid met peper, koriander en dille. Vul de tomaten met de gewokte groenten en zet deze in de oven tot de tomaat warm is. Serveer de vis op bord met de tomaat, saus en aardappelen naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst