KookJij

Gevulde eieren (pikant)

Een heerlijk gevulde eieren (pikant) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde eieren (pikant) te bereiden

Kook de eieren in 10 min. hard.
Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
Haal de eidooiers eruit en doe ze in een kom.
Meng in de kom met een vork de eidooiers, de mayonaise, de creme fraiche, de bieslook, de mosterd en de tabasco tot een gladde pasta.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Schep het eidooiermengsel in de spuitzak en vul de eieren.
Bestrooien met paprikapoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

borage33

borage33 zegt:
oke
jolangel

jolangel zegt:
Deze ga ik morgen maken ,bedankt;);)
hansen1

hansen1 zegt:
lekker hansie
cindyvanbrakel

cindyvanbrakel zegt:
Dit ga ik zeker proberen , leuk en pittig;)