KookJij

Gevulde brie- camembert met toast

Een heerlijk gevulde brie- camembert met toast recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde brie- camembert met toast te bereiden

Snij de brie of camembert in de breedte door.
Meng de roomkaas met tuinkruiden, knoflook(die je geplet en gesneden hebt), stengelui(in ringetjes) en p&z.
Smeer dit op de onderste helft van de kaas, zet de bovenste helft er weer op zonder hard te drukken en verpak het in huishoudfolie.
Zet dit in de koeling om op te stijven.
Na +/- een uur kan de kaas met een scherp mes in puntjes of schijfjes gesneden worden.
Leg de kaas op een diagonaal gesneden stukje toast en serveer.

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Ik maak deze vaker in het weekend voor 's avonds bij de tv, lekker met een glas rode wijn!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst