KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Gestoofde hazenbout in wildsaus, heerlijk!!

Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Familiereceptje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Meng de wildkruiden met de bloem en haal de bouten hier doorheen zodat ze goed bedekt zijn. Laat eventjes intrekken (een half uurtje ongeveer).

Verwarm de boter en bak de bouten rondom bruin aan, voeg de uien en knoflook toe en bak eventjes mee. Blus af met de fond, wijn en port, doe er de laurier, tijm, kruidnagels en jenerbesjes bij en laat op laag vuur 3 uur stoven, het vlees is dan zo gaar dat het al bijna automatisch van de botten valt.
Bind de stoofsaus door de stukjes ontbijtkoek erdoor te roeren en op te laten lossen hierin, proef af of er nog peper en zout bij moet en zet dan de pan maar op tafel, die gaat gegarandeerd helemaal leeg :-)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst