KookJij

Geglaceerde baconreepjes

Een heerlijk geglaceerde baconreepjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 9 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geglaceerde baconreepjes te bereiden

Snijd de plakken bacon elk in 3 repen. Meng de mosterd met de marmeleade en bestrijk de repen bacon hiermee. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi ze met peper en bak repen bacon in 20 minuten krokant in een voorverwarmde oven op 175 graden. Keer ze halverwege. Serveer ze aan houten spiezen. Meng voor de salsa de groene peper met de tomaten, limoensap, zout, ui, koriander, avocado's en olijfolie. Serveer de salsa met de baconreepjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst