KookJij

Gebakken makreel met paprikavinaigrette

Een heerlijk gebakken makreel met paprikavinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Libelle bistro
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken makreel met paprikavinaigrette te bereiden

1. Spoel de paprika. Pel de tomaat en de ui. Snij de groenten in miniblokjes. Hak het basilicum en de korianderblaadjes. Vermeng de olijfolie met de rode wijnazijn. Doe er de groenten en de tuinkruiden bij. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
2. Bak de gekruide makreelfilets 2 minuten aan elke kant in 2 eetlepels olijfolie.
3. Verdeel de sla over de borden. Leg er de warme makreelfilets bij. Werk af met een lepeltje antiboise en serveer de rest van de vinaigrette in een apart kommetje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst